cestitke za sestru

Sestri cestitke za sestru

Razne cestitke za rodjendan sestri i rodjendanske poruke i stihovi za sestru kod nas besplatno za citanje i prosledjivanje najdrazoj osobi u zivotu. Ljubav prema sestri ce uvek izdrzati sve i nikad nece se smanjiti. Prema svim drugima u zivotu ljubav varira ali nikad prema sestri.

Rodjendanske cestitke za sestru

cestitke za sestru

Jos lepih poruka i zanimljivih cestitki imate na nasem sajtu. Sa svim ti cestitkama mozete veoma uveseliti vasu sestru i donijeti joj osmeh na lice. A ima li ičega ljepšeg od osmeha na sestrinom licu?

Lako je meni kad imam brata, od svih si bolji, od svih jači, to je ono što mi puno znači.

Hvala ti za sreću, radost i smeh, hvala ti za svaki sakriveni greh. Hvala ti za reč sto suze briše,takav se brat ne rađa više!

rodjendanske cestitke za sestru

Kad ptica poleti uz pomoć krila seti se da si mi uvek najbolja sestra bila!

Nemoj nikad plakati ti si prekrasno biće, svaka tvoja suza i mene će taći, svaki tvoj tužan pogled i mene zaboli tvoja te sestra najviše voli.

Najdraža, najljepša, najbolja si ti….Hvala ti za sve….Za pomoć, za radost, za prijateljstvo, osmjeh i sreću..

Prijatelj dolaze i odlaze ali Ti moj brate uvek si tu za mene. Voli te tvoja sestra!

Hvala ti što me trpiš sve ove godine, paziš na mene kad izvodim ludorije. Hvala ti što ih izvodiš sa mnom.Hvala ti što postojiš, što me ispunjavaš dobrotom. Hvala ti što me činiš boljom osobom!!

Ti si uvijek imala dovoljno snage, i imala si srca da je podijeliš sa mnom.

Ti si posebna osoba u mom životu. Iskoristiću ovu lepu priliku, tvoj rodjendan, da ti poželim sve najlepše i najbolje što se poželjeti može. Voli te sestra\brat.

Divno je imati brata kao što si ti. Nije toliko važno ono što činis za mene. Važniji je osećaj što znam šta bi sve učinio za mene! Isto to možes očekivati od mene. Volim te i želim ti najbolje stvari koje možeš zamisliti.

Republished by Blog Post Promoter