cestitke povodom 8 marta

SMS poruke za 8. mart – Dan žena

NE POSTOJI ŽENA SAMO DA SE ZOVE TAKO, NE POSTOJI ŽENA DA SE ZABORAVI LAKO.U ŽIVOTU POSTOJE SAMO ŽENE PRAVE, A TAKVE KAO TI DANAS SVOJ DAN SLAVE. SRECAN TI 8.MART!

Lepa kao vila nežna kao svila, čista kao rosa, sjajna kao sunce, snažna kao stena budi ponosna što si žena.

Volim te, jer si život moj, tebi dugujem za sav uspeh svoj, ne volim ovaj osmomartovski dan jer nama je svaki poseban.

cestitke povodom 8 martaNa ovaj praznik uživaj u sreći, neka ti ljubav bude saputnik najveći, nek ti sve lepo kroz život šparta ne samo ovog, već svakog 8.MARTA.

I da se svet menja, i da se svet ruši jedna žena u srcu i duši.
Ne daj bože da je nema, srećan ti majko dan žena.

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sja, ne zato što si žena – već zato što si jedinstvena od svih drugačija.

Živote moj, ljubavi moja bi ću zauvek podrška tvoja,
svakog minuta i svakog trena a posebno danas, na Dan žena.

Majko, hvala ti za život i lepote ovog trena, volim te beskrajno, srćan ti Dan žena.

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno srece bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepse želje na današnji dan!

Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budes srećna.. Srećan 8. Mart.

Moje su želje danas okrenute ka tebi, u mome srcu tvoje je mesto. Znaj da te volim od samog starta, alI najvise na dan 8. Marta.

Cveta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cveta i dalje! Srećan ti 8. Mart.

Ne postoji žena samo da se zove tako, ne postoji žena da se zaboravi lako. U životu postoje samo žene prave, a takve kao ti svoj dan slave. Srećan ti 8. mart!

Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budeš srećna.. SREĆAN 8. MART

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato što si žena već zato što si jedinstvena od svih drugačija.. SREĆAN 8. MART

Još lepša vam jutra svitala, pesma vam u susret hitala…ljubav vas u zivot pratila za sva dobra, dobrim vam se vraćala…svim DAMAMA SRETAN 8.MART!!!

Da budeš puna kao brod, da sve muskarce bacaš na pod, mi smo ribetine, oni su škart, srećan ti ženo osmi mart!

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! SREĆAN 8. MART

Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe. Srećan ti Osmi Mart.

Pruži mi ruku da te odvedem gde se i tužni smeju. Podji sa mnom gde oblaci sreće večito greju. Pusti da ti pokažem kako andjeli dišu i kako oni volim te pišu. Srećan ti 8 mart.

Ispuni godine životom, a ne život godinama, i ne dozvoli da te uz osmeh i poklon prevare u trenu i samog osmog marta cene kao ženu! Srećan 8. mart.

U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije vidjena…
A ona glasi..
Srećan 8.mart

Mi smo žene zmajice, Rođene ko kraljice anđeli nas stvorili da bi muške lomili zbog nas su pesme pevali, ponos gubili, vodili rat i zato ti SRECAN OSMI MART!

Sa osmehom anđela, sa srcem borca, najlepše stvorenje velikog tvorca, nežna kao srna, jaka kao stena, jedinstveno biće zvano – žena! Srećan 8. mart.

cestitke povodom 8 marta

Međunarodni dan žena (skraćeno Dan žena) se obilježava 8. marta svake godine. Tog dana se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola. Prvi Dan žena je obilježen 28. februara 1909. u SAD deklaracijom koju je donijela Socijalistička partija Amerike. Između ostalih važnih historijskih događaja, njime se obilježava i požar u fabrici Triangle Shirtwaist u New Yorku 1911. godine kada je poginulo preko 140 žena.

Republished by Blog Post Promoter