Tag Archives: Smiješne čestitke

Smiješne čestitke za rođendan

Lede, zanimljive smiješne čestitke za rođendan za prijatelju, brata, sestru, i ostale. Duhovite čestitke šaljite onima sa kojima ste dovoljno bliski i sa kojima se mozete nasaliti bez ustrucavanja jer znate da ce oni razumjeti vašu šali. Šaljive poruke nisu za svakoga jer ima dosta ljudi koji su laku uvredljivi i koji ne razumiju šalu, njima izbjegavajte slati smiješne čestitke za rođendan.

Duhovite čestitke za rođendan za prijatelje

Danas je dan koji ćeš zauvijek pamtiti po čišćenju poslije žurke u tvom stanu. Srećan ti 18ti rodjendan.

Neka ti je nazdravlje tvoj trideseti rodjendan uz Severininu pjesmu lete mi lete tridesete.

Srecan 50ti rođendan. Sad ti ne treba stari automobil kad se okupljaju vlasnici oldtajmera, sa pedeset godina i sam si oldtajmer.

Srećan rođendan druze i da ti se sve zelje ispune ili da smanjis malo apetit i da zazelis nesta normalno ove godine jer ako opet pozelis Dzesiku Albu moram te razocar, ali tesko će ti se zelja ispuniti.

Šaljive rodjendanske čestitke sestri

Srecan ti rodjendan druga najbolja sestro na svijetu. Zna se ipak ko je najbolja sestra

Draga seko, neka ti je srecan rodjendan. Ne znam jesi li primjetila kako ne ličiš puno ni na mamu ni na tatu. Znam da nije trenutak, ali moram ti reći usvojena si. Sve najbolje i od srca srecan rodjendan polusestro moja draga

Kad bi na svijetu postaja izbor za najbolju sestru, ti ne bi ni kvalifikacije prošla, ipak ja te i dalje volim i zelim ti srecan rodjendan.

Lude rođendanske zeljeSmiješne čestitke za rođendan

Zelim ti da imas milion dolara, najbolju zensku, novi porse, jahtu, avion i jos mnogo mnogo tih dobrih stvari u tvom komšiluka, a da ne budes zavidan jer jednog dana mozda ces i ti tako, samo bez jahte, aviona, zenske, kamiona para, ali moze se i tako. Vidjeces srecan rodjendan

Želim ti da ti se sve ispuni za tvoj rodjendan. Čak i one rupe koje ne zeliš da se ispunjavaju, neka ti se za ovaj rodjendan ispune.

Republished by Blog Post Promoter