rodjendanske cestitke za cerku od majke

Cerki od majke poruke i stihovi

Cestitke cerki od majke kao i sms poruke i stihovi za ćerkin rodjendan. Ovde imate lepe poruke koje mozete poslati cerki i bez ikakvog povoda jer za majčinsku ljubav ne treba povod. Rodjendan je prilika da iskazete koliko volite vasu cerku, ali gledajte i da sto cesce svoja osjećanja ovjekovječite lepim rečima koje će vaša kći pamtiti.

Rodjendanske cestitke za cerku od majke

Drage ćeri ne govorim ti često koliko bih željela, iako vjerujem da i sam znaš da te majka voli najviše na svijetu i da si mi najveci dokaz da sam uspjela u zivotu jer niko nema takvo blago kao što si ti. Neka ti je srecan rodjendan i da ostanes takva cerka kao sto si bila i do sada jer bolja se ne moze ni zamisliti. Ljubi te tvoja majka.

Prije __ godina se dogodio najlepši trenutak u mom zivotu. Zelim da i dalje unosis radost u moj zivot, da oko sebe imas ljude koji će unositi radost u tvoj život i da budeš zadovoljna i srećna.

rodjendanske cestitke za cerku od majke

U odnosu majke i cerke majka je ta koja daje i ne trazi nista zauzvrat. Iako nikad od tebe nisam trazila, uvijek sam od tebe imala podrsku i kada su drugi sumnjali u mene. Kada je bilo teško bila si tu, da mi pruzis riječi utjehe, zagrljaj nade, i pregrst ljubavi koju si uvijek dava u izobilju i zbog koje sam uvijek bila ponosna na tebe. Odrasla si, tako mi nekad nedostaje da mi sjednes u krilo, da te pomazim kao da si beba.. Odrasla si u osobu kojom se toliko ponosim da je tesko opisati riječima, učinila si da se ja osjetim kao najbolja majka na svijetu jer imam najbolju cerku na svijetu. Želim ti ćeri moja da ti se u zivotu desavaju lijepe stvari, ne samo za tvoj rodjendan, nego svaki dan, jer ti kao tako divna osoba zasluzujes da budes okruzena samo srecom. Ma gdje da si znaj da te majka voli svim srce. Jos jednom od srca ti srecan rodjendan.

Republished by Blog Post Promoter