Cestitke za godisnjicu braka roditeljima

Čestitke za godišnjicu braka roditeljima

Čestitke za godišnjicu braka roditeljima koje vi kao njihovo dete mozete poslati ako vam nista bolje ne padne na pamet. Godišnjicu roditeljima nemojte samo usmeno čestitati već im i napišite, najbolje bi bilo sami, najorginalnije sto znate i umijete sročite čestitku i obradujte roditelje. Ako vam ne ide pisanje poruka i čestitki, možda vam neka čestitka iz naše kolekcije pomogne. Nadamo se da hoće.

Čestitke za godišnjicu braka

Cestitke za godisnjicu braka roditeljimaVi ste pravi svjetionici koji obasjavaju put i pokazuju put kojim se treba ići. Svima ste pokazali šta je ljuba i kako je njegovat. Meni i bratu ste pokazali pravi put u zivotu i izveli nas na pravi put. Uspjeli ste u svemu i najvaznije od svega je da nikad niste izgubili vjeru u ljubav jer je ljubav jedina vrijedna na ovom svijetu. Zelim vam srećnu godišnjicu braka.

Poruka za godišnjicu braka roditeljima – šaljiva

Ja stvarno ne znam kako ste uspjeli u vašem braku. Oboje znate biti toliko iritantni da je to strasno. Ipak valjda ona poslovica ima pravo “Ljubav će pobijediti sve”. Čestitam vam na istrajnosti i da dočekamo vašu 100 godišnjicu braka.

Republished by Blog Post Promoter