kuma-na-vjencanju-top-11-uloga-koje-te-ocekuju

Čestitke za vjenčanje: Što napisati?

Spremaš se na nečije vjenčanje? Poklon je kupljen, koverta ugodno popunjena valutom po vlastitom izboru i jedino što ti još preostaje je napisati čestitku mladencima. Predstavlja li ti ovaj dio veći problem nego što bi trebao? Ne brini, pomoć stiže u nastavku.

Dakle, ti imaš praznu čestitku za vjenčanje, a Abeceda vjenčanja ima klasične, šaljive i romantične, duge i kratke tekstove kojima ju možeš popuniti.

KLASIČNI TEKSTOVI ZA ČESTITKE

Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smijete zaboraviti radovati se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam oboje sve najbolje i neka vas sreća koju danas osjećate prati kroz cijeli život.

Sretnu plovidbu bračnom lukom uz uvijek povoljan vjetar u leđa.

Danas je poseban dan! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života.

Želim da vam budući život bude savršen kao današnji dan. Neka uspomene ostanu zauvijek, a snove dijelite cijelim vašim zajedničkim putem. Sretno!

ROMANTIČNI TEKSTOVI ZA ČESTITKE

Ne želim da vam se ostvare sve želje jer onda više nećete željeti, ni svi snovi jer onda više nećete sanjati.
Želim da vam se ostvari onoliko koliko je dovoljno da budete sretni.

Zagrljajem branite se,
poljupcima hranite se,
suzama tješite se,
pogledom pratite se,
ZAUVIJEK VOLITE SE…

Sam je čovjek nesavršena stvar, mora naći drugoga da bi bio sretan.
Vi ste pronašli jedno drugo.

Postoji jedan zakon fizike koji kaže da dva tijela ne mogu u isto vrijeme biti na istom mjestu. No srce ne poštuje taj zakon.

Zakon srca glasi ovako: Dva srca mogu i trebaju biti u isto vrijeme na istom mjestu. Štoviše, zakon srca govori da dva srca mogu biti jedno.

ŠALJIVI TEKSTOVI ZA ČESTITKE

Puno sreće u braku i mašte u mraku.

Dragi mladenci,
nek vam je ovo prvi i zadnji put!

KRATKI TEKSTOVI ZA ČESTITKE

Neka vam ljubavi nikad ne nedostaje.

Sve je lako kad vas vodi ljubav!

Primite moj skroman darak, koji je tek kap onoga što vam želim da ostvarite zajedno.

Potraga za blagom je završena, našli ste jedno drugo.

DUŽI TEKST ZA ČESTITKE

Prestanite čekati:
…da dobijete bolji posao
…da kupite vlastiti stan
…da dobijete djecu
…da prođe jesen
…da dođe zima
…da prođe proljeće
…da dođe ljeto
…da se izvučete iz minusa
…da Hrvatska izađe iz krize
…da dobijete na lotu.

Nema boljeg trenutka za sreću od ovog.
Hvala vam što ste ga podijelili s nama.

Najbolje ili najgore, najsmješnije ili najoriginalnije čestitke za vjenčanje koje ste pročitali ili napisali podijelite s nama ispod u komentarima.

Za dodatnu dozu inspiracije čitajte dalje 🙂

Pred tobom je prazna čestitka za vjenčanje. Pokušavaš smisliti tekst, ali inspiracija je umjesto tebe na godišnjem odmoru? Pomoć potraži u nastavku, a za dodatnu dozu inspiracije škicni i ostale textovegdje cete naci sve kao Abecedi vjenčanja

Dragi prijatelju,
zapamti ti si gazda… naravno, kad žena nije doma.
Tvoja riječ u raspravi uvijek je zadnja i od danas glasi: „Da draga!“.

Vi ste dvoje nesavršenih ljudi koji zajedno daju savršen par. Neka vam poljupci postanu sve slađi i neka vaša ljubav svakoga dana bude jača od jučerašnje. Voli vas vaša…

Što reći a da nije već rečeno? Što zaželjeti a da to ne budu samo slova na papiru? Nisam čovjek od velikih riječi i zato dragi mladenci, želim biti kratak, ali iskren – Volite se cijelog života kao što se volite danas!

Dragi naši, neka vam ljubavi nikad ne nedostaje, a malenu Laru neka Anđeo čuvar prati na putu njezinog odrastanja. Svu sreću ovog svijeta žele vam…

Ljubav ne znači gledati jedno u drugo, već zajedno gledati u istom smjeru.
Sretno vam putovanje!

Neka plamen koji danas gori u vašim srcima bude svjetionik koji će vam obasjati puteve života. Naša najveća želja je da se taj svjetionik nikad ne ugasi.

U životu pamtimo trenutke, a ne dane i zato želimo da vam život bude prekrasan splet nezaboravnih trenutaka. Sve najbolje žele vam…

Drago mi je da ste našli vaše sklonište od svih životnih oluja, da ste našli ruku koja idealno odgovara vašoj i da ste našli ljubav za koju ne želite da ikada završi. Od sveg srca želim vam prekrasan bračni život.

Neka ovaj prekrasan dan bude lijep početak vašeg bračnog putovanja, neka to putovanje traje vječno jer ste našli pravog suputnika, neka vaša lađa mirno plovi i neka je veliki valovi zaobiđu. Sve najbolje žele vam…

Republished by Blog Post Promoter