rođendanske čestitke za sina

Sinu od majke rodjendanske cestitke

Poruke i rodjendanske cestitke sinu od majke. Sinov rodjendan je svakako za svaku majku poseban dogadjaj, a za lepe dogadjaje potrebne su i lepe reči. Ponekad ipak zafale prave reči da opišemo naša osećanja, da iskazemo sta osjećamo i nikako nam ne ide od ruke napisati lepu rodjendansku čestitku. Kod nas pročitajte čestitke koje su majke pisali svojim sinovima za njihove rodjendane i mozda vas neka od čestitki potakne da i vi napisete lepu poruku.

Čestitke sinu za rodjendan

Dragi sine kao što si ti meni uvek davao toliko radosti, veselja i ponosa,c tako neka i tebi zivot daje mnogo lepih trenutaka koje ces zauvek patiti. Neka ti je srecan rodjendan, voli te majka

Najboljem sinu od sveg srca srecan rodjendan od majke. Nek ti zivot bude popločan uspesima, srce puno ljubavi, novčanik pun para, a lice ukraseno najlepsim osmehom na svetu.rođendanske čestitke za sina

Nikada nisam dobila ljepši poklon nego kad sam tebe rodila prije 21 godine i od tada svakim danom si mi donosio samo osmehe, srce ispunjava ljubavlju i dusu ponosom. Moj najveci uspeh u zivotu je sto si ti izrastao u sina kojim se mogu dičiti i ponositi, u sina čije je srce puno ljubavi i dobrote. Želim ti za tvoj rođendan da nastaviš pravim putem kojim ideš, na koji sam te, nadam se bar malo i ja uputila. Zelim ti da svaki dan ti donese nesta novo, nesta lepo što ćeš pamtiti i što će ti značiti. Zelim i da u ljubavi budes srećan kao i da ti na poslovnom platnu cvetaju ruze. Sve najbolje od majke najboljem sinu na planeti.

Poruke za rodjendan sinu

Ove poruke za rodjendan sinu su nam poslale nase čitateljke Marina, Nadja i Natalija i zahvalni smo im zbog toga sto su njihove rodjendanske čestitke podijelili sa nama i sa vama koji čitate ove redove. I svi drugi zainteresovani da sa drugima djele orginalne čestitke za rodjendan mozete to učini kod nas i dozvoliti drugima da vide vaše lepe reči koje ste uputili sinu ili nekome drugom, a mislite da to nije obicna čestitka vem malo knjizevno delo koje zasluzuje paznju, što mnoge čestitke same po sebi jesu.

Republished by Blog Post Promoter