čestitke sestri za rodjendan

Poruke za rođendan sestri

Sestra je ta za koju je svako od nas veoma vezan. I zato njen rođendan je svakome od nas veoma bitan i zato zelimo da ga uveličamo na sto ljepši način svim našim delima ali i rečima koje ćemo poslati sestri u vidu čestitke ili poruke i zato je bitno pazljivo odabrati pravu poruku koja će se zasigurno svidjeti sestri.

Čestitke za rođendan sestri

Sa tobom sam draga seko podelila moje strahove, nadanje i patnje, male i velike tajene. Uvijek si bila uz mene. Srećna sam što te imam za sestru. A tebi želim svu srecu ovoga svijeta i da ostaneš takva kakva jesi jer ja bolju sestru ni u najludjima snovima nikad ne bih mogla poželjeti.

Čestitke od srca najboljoj sestri za rođendan šalje njena mala dosadna sestra. Voli te tvoja sestra najviše na svetu celom i neka ti ovo bude najbolji rodjendan do sada.sestri cestitke za rodjendan za sestru

Da znam da je citav svijet protiv mene ja bih znao da ces ti ostati sa mnom do kraja i da me volis koliko samo sestra moze voljeti. Saljem ti ovu poruke srecna zbog tvog rodjendana i tuzna jer necu biti sa tobom. Iako necu biti tu sa tobom ti ces biti sa mnom u mojim mislima i srcu. Jos jedanput neka ti je srecan rodjendan i da bude najbolji do sada.

Zelim ti sve najbolje draga sestro za rodjendan i volim te najvise na svijetu znaj.

Tako sam srecna i ponosna sto imam takvu sestru kao sto si ti, neka ti je srecan rodjendan voli te tvoja sestra.

Niko na svijetu nema sestru kao ja. Za tvoj rodjendan želim ti da ostvariš ono sto želis, i sačuvaš ono što voliš. Ljubi te tvoj brat

Draga seko neka ti je sa srecom rodjendan, da bude najbolji ikad i da ti se one želje sto ti srce zeli ispune.

Republished by Blog Post Promoter