Šaljive svadbene čestitke

Čestitke za venčanje kako ih napisati

Kako napisati lepe čestitke za venčanje i biti orginalan i ne ponavljati istu čestitku na svakom venčanju na koje odete. Nije lako uvijek napisati dobru čestitku jer za to je prije svega potrebna inspiracija, koja se ne moze kontrolisati i koja nije uvijek tu. Ponekad nam bas u trenutku kada je potrebna ponestane inspiracije za bilo kakvo pisanje i tada posežemo za već gotovim rješenjima i koristimo tuđe riječi koje su ipak lijepo napisane i govore dobro i u nase ime.

Čestitke za venčanje imamo i mi na sjtu u rubrici razne čestitke i poruke. Pored čestitki za svadbu tu su i čestitke i za druge značajne prilike koje se trebaju proslaviti i čestitati. Takve prilike su npr vjeridba, krštenje, slava, dobijanje novog posla, diplomiranje i jos mnogo mnog drugih prilika.

čestitke za venčanje
čestitke za venčanje

Kako napisati čestitku za bilo koji od tih dogadja i biti orginalan Često se precijenimo i mislimo da će i naša duhovitost nasmijati i sve druge. Ipak za neke prilike ne treba se previše truditi biti duhovit. Sve zaviti od toga kome je upućena čestitka. Ako ste bliski sa nekim onda mozete i ubaciti poneku šalu u vašu čestitku. Ipak ako idete na svadbu daljem rodjaku tu se pretjerano ne trebate ni truditi vec iskoristite neko gotovo rješenje za čestitku za njegovo vjenčanje.Cestitke drugarici za svadbu

Uvijek vam ostaje ako vam ne padne nista na pamet da pogledate u našu arhivu sa čestitkama za vjenčanje. Mozda bas neka od nasih čestitki vam da inspiraciju, mozda se sjetite nečega da dodate, da nesta izbacite i da na neki način uljepšate našu čestitku tako što ćete je modifikovati prema vašim željama.

Republished by Blog Post Promoter