Tag Archives: 40 rodjendan

Cestitke za 10 20 30 40 50 rodjendan

Cestitke za neke od bitnijih rodjendana 10 rodjendan, 20, 30, 40, i 50 rodjendan. Ovde mozete naci one specificne i posebne cestitke za ove malo bitnije od nekih drugih rodjendana. Nadamo se da ce vam se svideti, a vremenom cete imati priliku da procitate jos vise poruka koje se trudimo da budu orginalne i da ih svakodnevno sve vise i vise dodajemo na nas sajt koji je inače po subjektivnim ocjenama najbolji sajt sa cestitkama za rodjendan.

Cestitke za 10 rodjendancestitka za 10 20 30 40 50 rodjendan

Neka ti je srecan deseti rodjendan. Sakupio si deceniju i zelim ti da sve sto ti se nije desilo u proteklih deset godina, a zerko si hteo, neka se sad dogodi. Da i dalje budes ponos svojim roditeljima i da te sreća prati, a osmeh krasi to tvoje malo, slatko lice.

Cestitke za 20 rodjendan

Od srca ti zelim srećan 20 rođendan i da sto vise staris, zivot ti bude sve bolji, da budes sve uspjesniji i sve ljepši.

Cestitke za 30 rodjendan

Lete ti lete tridesete 🙂 Neka ti je srecan rodjendan i da tridesete budu duplo bolje od dvadesetih.

Cestitke za 40 rodjendan

Najbolje godine tek dolaze. Iako si napunio 40 godina niko ne bi rekao i zapamti da si star onoliko koliko se osjecas star, a za tebe znam da si po tome jos u pubertetu 😉 Srecan rodjendan

Cestitke za 50 rodjendan

Sve mi se mota po glavi a nikako da te pitam kako je bilo za vrijeme balkanskih ratova? Ti si tad bio za vojsku jel da? Srecan ti ko ce više pamtit koji rođendan.

Republished by Blog Post Promoter